Olet täällä

Marja-Leena Tuomola valittu Haaga-Helian hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

20.04.2018
Marja-Leena Tuomola valittu Haaga-Helian hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

Marja-Leena Tuomola on valittu Haaga-Helian hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Marja-Leena Tuomola työskentelee Sanoma Media Finland Oy:ssä digitaalisen liiketoiminnan johtajana.

Haaga-Helian yhtiökokous valitsi kokouksessaan 19.4. Marja-Leena Tuomolan Haaga-Helian hallituksen seuraavaksi puheenjohtajaksi. Hallituksen entinen puheenjohtaja toimitusjohtaja Matti Niemi jää pois hallitustyöskentelystä.

Marja-Leena Tuomola on tehnyt pitkän työuran mediakentällä useissa eri tehtävissä Sanoma-konsernissa vuodesta 1990 alkaen. Tällä hetkellä Tuomola vastaa muun muassa Oikotien markkinapaikkaliiketoiminnasta ja on mukana Sanoman start-up-sijoituksissa.

- Korkeatasoisesti koulutetun ja ammattitaitoisen henkilöstön merkitys yhtenä organisaatioiden tärkeimmistä kilpailutekijöistä on korostunut digitalisaation ansiosta. Haaga-Helian strategian ytimessä olevat myynnillisyys, palveluhenkisyys ja yrittäjyys ovat juuri niitä asioita, joita työelämässä arvostetaan ja tarvitaan.  Olen erittäin innoissani päästessäni mukaan Haaga-Helian hallituksen toimintaan ja toivon omalta osaltani voivani auttaa Haaga-Heliaa toteuttamaan omaa missiotaan avaamaan ovia työelämään, Tuomola toteaa.

Hallitus on ammattikorkeakoulun ylin päättävä toimielin. Ammattikorkeakoululain mukaan hallituksen tehtävänä on muun muassa päättää korkeakoulun toiminnan ja talouden keskeisistä tavoitteista, strategiasta ja ohjauksesta.

Lisätietoa:
Marja-Leena Tuomola, hallituksen puheenjohtaja, marja-leena.tuomola@sanoma.com
Teemu Kokko, toimitusjohtaja, rehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, teemu.kokko@haaga-helia.fi